In de media …

BN/DeStem, 16 maart 2023

Gelovigen en winkeliers in Dinteloord keren zich tegen kermis tijdens paasweekend: ‘Respectloos’

Voor het eerst staat de kermis niet in het najaar, maar in het paasweekend gepland. Sinds de vergunning verleend is, regent het protestgeluiden bij voorzitter Leon Aanraad van de werkgroep Leefbaar Dinteloord (VBWLD). ,,Langs alle kanten horen we dat deze kermis zeer onwenselijk is en de gemeente heeft met niemand overlegd.”

(Lees hier verder.)

BN/DeStem, 12 oktober 2021

Dinteloord wil snel rondweg: dorp is zwaar verkeer in de kern zat

WBLD-voorman Leon Aanraad maakte als organisator bekend dat een oostelijke ontsluiting voor zwaar verkeer wordt ondersteund door betrokkenen als de lokale AH, aardappelhandel Kouters en ook door de ZLTO.

(Lees hier verder.)

kijkopSteenbergen.nl , 12 oktober 2021

Verkiezingsdebat: Dinteloorders willen dat beloftes worden ingelost

De verkiezingsprogramma’s van de verschillende partijen worden nog geschreven, en ook de kandidatenlijsten zijn nog niet rond. Toch organiseerde de Vereniging Werkgroep Behoud Leefbaarheid Dinteloord (VWBLD) gisteravond in het Dorpshuis een eerste verkiezingsdebat. “Dinteloorders moeten weten op wie ze het beste kunnen stemmen om problemen in het dorp aan te pakken”, aldus voorzitter Leon Aanraad. Uit de geluiden uit het publiek viel op te maken dat de inwoners vooral daden willen, en geen woorden.

(Lees hier verder.)